dropship tanpa modal

supplier dropship malaysia-onlinejer.com

MACAMA MANA NAK PILIH SUPPLIER DROPSHIP?

Biasanya bila anda dah nekad nak buat dropship, masalah seterusnya yang akan anda alami adalah, macam mana nak cari supplier dropship yang menepati cita rasa anda. Peratusan kejayaan bisnes dropship anda banyak bergantung pada siapa supplier dropship anda. Supplier yang bagus akan meningkatkan lagi sales anda dan pembekal yang tak berapa bagus pula akan menjadi …

MACAMA MANA NAK PILIH SUPPLIER DROPSHIP? Read More »

Kelebihan drophsip shopee

KELEBIHAN SHOPEE DIBANDINGKAN PLATFORM LAIN

Ramai tidak tahu sebenarnya ada kelebihan shopee ni kalau nak di bandingkan dengan platform lain. Siapa kat sini yang tak tahu Shopee tu apa? Rasanya hampir semua orang pernah dengar pasal Shopee kan? Shopee ni merupakan sebuah marketplace (tempat berjual beli) yang semakin popular di Malaysia. Dalam Malaysia ni, banyak je marketplace yang ada. Antaranya …

KELEBIHAN SHOPEE DIBANDINGKAN PLATFORM LAIN Read More »