Learn | Grow | Income

Kami Menawarkan

Khidmat

Pengiktirafan dari

Onlinejer membantu dalam meningkatkan kapasiti pendapatan usahawan melalui pemasaran online dan sebahagian pembayaran menggunakan khidmat kami akan di salurkan kepada tabung kebajikan Onlinejer.

Bisnes norma baharu

Hidup di zaman serba teknologi kini dan di tambah dengan kesan gelombang pandemik Covid-19 membuatkan kita perlu memulakan gaya bisnes norma baharu dalam meneruskan perniagaan.

Bagi menyahut saranan kerajaan dalam memperkenalkan dan menyesuaikan diri dengan norma baharu bagi meneruskan perniagaan kepada satu peringkat yang lain.

Kami dari Team Onlinejer bertanggungjawab dalam memberikan solusi dan penyelesaian perniagaan secara Online dan menyebarkan beberapa strategi pemasaran online yang berkesan dan menjimatkan.

Hubungi kami sekarang untuk kami kongsikan bagaimana anda boleh tingkatkan pendapatan perniagaan melalui online.

 

onlinejer founder-resize
Agensi pemasaran online

Platform Pemasaran Online

Tahukah anda, kini trend orang membeli secara online telah meningkat dengan mendadak kerana dengan perlaksanaan perintah kawalan pergerakkan (PKP) menyebabkan permintaan belian melalui online menjadi pilihan utama.

Oleh itu, amat penting untuk kita mempunyai Website sendiri agar memudahkan carian perniagaan anda menerusi online mudah dilihat dan dengan adanya platform E-commerce memudahkan pelanggan membeli barangan yang ada di kedai online.Ianya dijalankan secara automasi tanpa perlu ada melayan karenah pelanggan melalui whatsapp dengan kerap.

Kenapa anda perlu membina Website Perniagaan?

  • Bisnes anda nampak lebih di yakini kerana mudah untuk mendapatkan semua maklumat yang diperlukan.
  • Anda boleh meningkatkan jenama perniagaan anda melalui website.
  • Menggunakan teknik SEO, website anda lebih mudah untuk mendapatkan pelanggan yang betul-betul ingin membeli produk atau ingin menggunakan perkhidmatan anda.

Jom lihat perkongsian daripada team kami

Bisnes Makanan Yang Menguntungkan

Idea Bisnes Makanan Yang Menguntungkan Masa Kini

Kalau anda terjumpa artikel ini, pasti anda tercari-cari idea bisnes makanan yang menguntukan masa kini. Jangan risau kami akan kongsikan kepada anda pengalaman kami bernetwork dengan usahawan makanan bersama team onlinejer.com. Kami akan kongsikan idea ini secara percuma idea bisnes makanan yang menguntungkan masa kini melalui artikel ini. Terpulang kepada anda untuk menggunakan idea yang

Read More »
supplier dropship malaysia-onlinejer.com

MACAMA MANA NAK PILIH SUPPLIER DROPSHIP?

Biasanya bila anda dah nekad nak buat dropship, masalah seterusnya yang akan anda alami adalah, macam mana nak cari supplier dropship yang menepati cita rasa anda. Peratusan kejayaan bisnes dropship anda banyak bergantung pada siapa supplier dropship anda. Supplier yang bagus akan meningkatkan lagi sales anda dan pembekal yang tak berapa bagus pula akan menjadi

Read More »

Apa Itu Dropship Sebenarnya?

3 BENDA ANDA KENA TAHU KALAU NAK BUAT 4 ANGKA DENGAN DROPSHIP Sebenarnya, 4 angka tu masih lagi satu nilai yang sedikit sebab ramai je yang berjaya jana 5-6 angka dengan dropship. Apa yang bezakan angka-angka ni simple je. Ilmu. Lagi banyak ilmu yang anda ada dan dimanfaatkan (ada ilmu tapi tak apply, tak kemana

Read More »
Kelebihan drophsip shopee

KELEBIHAN SHOPEE DIBANDINGKAN PLATFORM LAIN

Ramai tidak tahu sebenarnya ada kelebihan shopee ni kalau nak di bandingkan dengan platform lain. Siapa kat sini yang tak tahu Shopee tu apa? Rasanya hampir semua orang pernah dengar pasal Shopee kan? Shopee ni merupakan sebuah marketplace (tempat berjual beli) yang semakin popular di Malaysia. Dalam Malaysia ni, banyak je marketplace yang ada. Antaranya

Read More »

Contoh Headline Yang Memukau Kurang 5 Saat!

Dalam konteks pengiklanan visual (Facebook, Instagram, Surat Khabar), benda pertama yang kita kena mahir adalah tarik perhatian. Bila mana kita berjaya tarik perhatian. Itu petanda awal iklan kita akan di baca. Antara fakta yang kita kena faham ialah manusia sibuk. Sibuk dengan hal masing-masing. Kalau dia tak sibuk pun, dia akan buat-buat sibuk. Ya, itulah asal sifat manusia.

Read More »

Ketahui 5 Kesilapan Semasa Menulis Iklan Yang Ramai Tak Tahu!

Pernah tak anda rasa nak give up menjual di online? Dah buat macam-macam cara, tapi semuanya tak menjadi. Setiap hari post status, orang hanya like jer. Sangat sikit yang tanya nak beli. Kalau dapat jual 1 pcs pun, rasa bersyukur sangat. Sampai anda rasa, berniaga ini bukan bidang anda. Anda sedih sangat tak dapat jual.

Read More »

Hubungi Kami

Leave us a message

3-2, Jalan Merpati, Usj Tanamera, 47650 Subang Jaya, Selangor

(60) 013-9155388

(Visited 536 times, 5 visits today)

Add Onlinejer to Your HomeScreen !

Add
×
Scroll to Top